Er zijn van die samenwerkingen die écht iets bijzonders opleveren en dit is er absoluut één om van te smullen. Letterlijk. Samen met de natuur inclusieve boerderij Op den Hoek hebben we een unieke delicatesse ontwikkeld: TAS Koffiekaas.Â
Een idee dat begon met een gedeelde liefde voor ambacht, puurheid en smaak. Want wat krijg je als je duurzame melk van blije koeien combineert met specialty coffee van vers gebrande bonen? Juist: een smaakexplosie die je nergens anders vindt.
Wat maakt deze kaas zo bijzonder?Â
De melk komt van Op den Hoek, een boerderij waar met zorg voor natuur en dier wordt gewerkt. Geen massaproductie, maar kwaliteit en respect voor de omgeving. De jonge kaas wordt vervolgens ondergedompeld in een bad van cold brew koud gezette koffie van TAS Specialty Coffee.Â
Maar daar stopt het niet. In het midden van elke kaas loopt een lijn van grof gemalen, vers geroaste TAS koffiebonen. Deze koffielaag versterkt de karakteristieke, iets zoetere smaak van onze specialty coffee. Het resultaat is een romige kaas met een subtiele koffietoets en een verrassende twist in iedere plak.
Een unieke smaaksensatie, met liefde, vakmanschap en een flinke scheut ambachtelijke trots gemaakt in Brabant
Of je nu een kaasliefhebber bent, een koffieliefhebber, gewoon houdt van bijzondere producten met een verhaal of alle drie: deze koffiekaas is er eentje om te proeven én te onthouden.